Týdenní menu
Pondělí 31. 3.
Polévky:
........... 52,-
........... 52,-
Hlavní jídlo:
-
Specialita:
Úterý 01. 4.
Polévky:
........... 52,-
........... 52,-
Hlavní jídlo:
........... 189,-
........... 179,-
........... 179,-
........... 169,-
Specialita:
........... 245,-
Středa 02. 4.
Polévky:
........... 52,-
........... 52,-
Hlavní jídlo:
Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky - 179,-
Kuře alá bažant s divokým kořením a dušenou rýží - 169,-
Vepřová roláda, mačkané brambory se zeleninou - 169,-
Penne s gorgonzolovou omáčkou, špenátem a parmazánem - 169,-
Specialita:
Švýcarský raclette - pečené brambory se zeleninou, okurkami a rozpečeným raclette sýrem - 245,-
Čtvrtek 03. 4.
Polévky:
........... 52,-
........... 52,-
Hlavní jídlo:
Hovězí znojemská pečeně, basmati rýže - 179,-
Francouzské brambory s uzeným masem a vejci, kyselá okurka - 159,-
Smažený sýr, pažitkové brambory, domácí tatarka - 169,-
Pohankové rizoto s hříbky, parmazán - 159,-
Specialita:
Švýcarský raclette - pečené brambory se zeleninou, okurkami a rozpečeným raclette sýrem - 245,-
Pátek 04. 4.
Polévky:
........... 52,-
........... 52,-
Hlavní jídlo:
Smažený řízek v bylinkové strouhance, vařené brambory, okurkový salát - 169,-
Kuře na paprice s těstovinami - 169,-
Steak z krkovičky, pepřová omáčka, pečené brambory - 169,-
Linguine pomodoro, sýr grana padano - 159,-
Specialita:
Švýcarský raclette - pečené brambory se zeleninou, okurkami a rozpečeným raclette sýrem - 245,-